Princess Princess

Friday, 25 July 2014

blog yg berhabuk.. ×_×


Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera

Assalamualaikum smua....
Harap smuanya sihat di samping keluarga tercinta..
chewahhhh.... dah macam tulis surat cinta pulak.. hhahahha.. walaupun xde pengalaman menulis surat..
Xpe lah.. apa-apa pun, aku dah kembali di blog aku nie.. 
dah berhabuk dah aku tgk.. siap package sarang labah-labah lagi.. hahhaha.. korang ada???

Macam mana puasa tahun nie? Mesti smua dah excited kan sebab x lama lagi dah nk raya.Persiapan raya camne? Baju raya korang mesti meriah kan. Mana x nya, tahun lepas lagi dah siapkan. Hahhaha... betul x?. Ok, x kelakar.. +_+

baiklah.. sblum aku merepek lbih jauh.. aku sebenarnya nak  menyucapkan selamat hari raya kepada smua.. di kesempatan yang x berape nak sempat nie.. huhuhu.. aku nak mintak maaf kepada smua.. walaupun x knl dan x pernah knal.. apa slahnya kn kita mintak maaf.. x jatuh pun ego tu.. betul x??. 
 
Xtahu lagi bila aku akn update blog nie.. xtahu nk sembang apa.. ok lah.. pergi dulu.. sory kalau blog nie bosan.. :'(


Terima Kasih Baca Entry Saya Yang Tak Seberapa Ini

Thursday, 7 February 2013

...Group G...


Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera



slama 5 sem aku 1 group gan korang.. aku nk mintak maaf lau aku ada buat korng smua sakit ati.. sama ada aku sgaja atau tidak... :)

5 sem mungkin blum cukup untuk kita smua knl antara satu sma lain.. tapi aku yakin, 5 sem nie ckup utuk mengeratkn siraturahim kita smua... daripada x  bertegur sapa, skrng kita dh bleh bergurau snda... dari pemalu, skrng kecoh 1 kelas... 

skang, kita dh nk smpai ke perhujung pertemuan.. biasa lah.. rencah kehidupan..
setiap pertemuan pasti ada perpisahan.. setiap permulaan pasti ada perakhiran.. setiap ayat pasti ada noktah.. n yg sama wktu dgnnya... hehehhehe

kita bermula dgn sifar kenangan... n aku harap, kita dpt akhirkn dgn seribu kmanisan... knangan yg xkn kita lupa... smpai bila2.... 

......smoga apa yg kita impikan, mnjadi  1 realiti......





Terima Kasih Baca Entry Saya Yang Tak Seberapa Ini

minat terpendam.. hahahha


Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera



sudah lama sbnrnya aku meyimpan minat untuk bljar bermain gitar... sampai lah suatu hari.. aku dpt tau yg kwn aku ada gitar... mybe nie la masanya aku nk cuba2.. ye la.. aku bknnya ada duit nk beli gitar nie.. bnda tu bknnya murah. lau x de rm200, x yah nk berangan....



mlm 2, aku excited sngat nk bljar main gitar.. aku pun download la video2 yg berkaitan.. 
angan2nya nk blajar dr situ...

so, sapa2 yg nk belajar jgk 2, jom tgk video nie.. hehheehheh

video

bila la agaknya aku bleh pegang gitar sndiri kn.. hehhehehe..
apa2 pun, aku kna la usaha supaya hajat aku 2 tercapai.. hahahhahaha

p.s: saja nk berkongsi rasa.. hehhehe.. lau ada y xsuka.. maafkn saya.. :)




Terima Kasih Baca Entry Saya Yang Tak Seberapa Ini

Tuesday, 16 October 2012

mampukah aku???


Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera

hai smua....
aku bru lpas tgk citer adam dan hawa tadi... episod yg aku tgk td scene time diorng g wat umrah kat tanah suci... Ya ALLAH... sungguh cntik... sungguh indah sekali mekah dan madinah.... tapi, mesti lagi indah bila kita sendiri dpat melihatnya di dpan mata... 

hnya dgn memandngnya dri jauh, air mata aku mengalir.. melihat betapa indahnya.... rindunya aku pada penghulu ku... rindu pada kegemilangan islam... 

setiap org ada impian.... mcm aku... aku punya impian.. salah satunya, aku nk bwk fmily aku d tanah suci... menunaikan haji... menziarahi kekasihku... yg dari dulu merindui umatnya.... terlalu mnyayangi umatnya... tapi, bila aku renung skng, 1 soalan bemain di kpala ku... adakh kita sekrng merindui baginda spertimana baginda sentiasa merindui kita???

impian aku 2 akn aku cuba tunaikan menjadi 1 knyataan... knyataan yg paling terindah dlm hidup aku... 
tapi, mampukan aku?? sempat ke aku???

Terima Kasih Baca Entry Saya Yang Tak Seberapa Ini